Main picture

Bestill din

opplevelse

Skipass >
0NOK
Skileie >
0NOK
Skiskole >
0NOK
Pakke >
0NOK
Totalt:
0NOK

Sommerpark på Geilo

Takk for en fantastisk sommer sesong! Velkommen tilbake i 2014.

Sommeren er over og vi ønsker velkommen til spennende opplevelser i vinter!

I Geilo Sommerpark finner du aktiviteter for hele familien, vi hjelper deg også med informasjon om aktiviteter andre steder på Geilo og omegn, tips og råd om vandring, sykling og fisking.

Høydepark og Trollpark:
I hjertet av Geilo Sommerpark ligger Høydeparken. Med sele og karabinkrok kan du slenge deg og balansere fra tre til tre i forskjellige vanskelighetsgrader. Høydeparken har 31 ulike elementer alt fra trapeser, stiger, tunneler, tarzanslynger,klatrenett og andre spennende hindringer.

Ved siden av den store høydeparken, ligger Trollparken, en høydepark for de minste. Denne har egen barnesele der barnet hele tiden er koblet til vaieren og barna kan leke seg gjennom 12 ulike elementer.
Les mer om høydepark og Trollpark her

Downhillsykling:

En av våre mest populære aktiviteter i sommerparken! I Geilo Downhillpark finner du utfordrende og morsomme løyper som passer for både nybegynnere og viderekomne syklister. Vi har utleie av downhillsykkel og beskyttelse, samt sykkelverksted og butikk plassert ved bunnen av stolheisen.
Les mer om sykkelparken her

Nasjonalparkutsikten:
Av aktiviteter er det mye å velge mellom. Stolheisen går hver dag opp til Nasjonalparkutsikten, Geilos beste utsiktspunkt! Her får du informasjon om de to Nasjonalparkene som omkranser Geilo, samt Geilos status som Nasjonalparklandsby. Nasjonalparkutsikten er også et flott utgangspunkt for videre turer innover fjellet.

Sykkel- og vandring:
Geilo Sommerpark har også terrengsykler som passer utmerket til Rallarvegen og Ustedalsfjorden Rundt. Vi er også et godt utgangspunkt for fotturer i nasjonalparkene som omkranser Geilo. For de som ønsker å padle på Ustedalsfjorden, finnes det kanoer til utleie.
Les mer om sykkel her
Les mer om  vandring her

 

 

Annen informasjon:
I vår arena kan du også hygge deg med ulike gratis aktiviteter som kubbespill, lekepark for barna og slakk line.

Like ved siden av sommerparken ligger Vestlia Golfbane med 9 hull.

I Geilo Skisenters Sommerrestaurant kan du kjøpe kioskvarer og nyte en kopp kaffe eller velsmakende lunsjrett.