Main picture

Bestill din

opplevelse

Skipass >
0NOK
Skileie >
0NOK
Skiskole >
0NOK
Totalt:
0NOK

Sommerpark på Geilo

I Geilo Sommerpark har vi aktiviteter for hele familien, samt informasjon om aktiviteter andre steder på Geilo og omegn.

 

Åpningstider:

11:00 - 16:00 hver lørdag og søndag.
I høstferien uke 40 og 41 har vi åpent hver dag fra kl 11:00-16:00

NYHET SOMMER 2014: DOWNHILLSYKLING FOR BARN!

I juli åpnet vi 2 nye løyper som er tilpasset barn i alder 5år +. Det er en skillsløype og en teknisk løype - perfekt for alle barn som synes det er gøy med sykling!
Sykkel og beskyttelsesutstyr kan leies hos oss.
Heispass for barneområdet: Kr 50,- pr dag (ikke inkl. sykkelleie)

Høydepark og Trollpark:
I hjertet av Geilo Sommerpark ligger Høydeparken. Med sele og karabinkrok kan du slenge deg og balansere fra tre til tre i forskjellige vanskelighetsgrader. Høydeparken har 31 ulike elementer alt fra trapeser, stiger, tunneler, tarzanslynger,klatrenett og andre spennende hindringer.

Ved siden av den store høydeparken, ligger Trollparken, en høydepark for de minste. Denne har egen barnesele der barnet hele tiden er koblet til vaieren og barna kan leke seg gjennom 12 ulike elementer.
Les mer om høydepark og Trollpark her

Downhillsykling:

En av våre mest populære aktiviteter i sommerparken! I Geilo Downhillpark finner du utfordrende og morsomme løyper som passer for både nybegynnere og viderekomne syklister. Vi har utleie av downhillsykkel og beskyttelse, samt sykkelverksted og butikk plassert ved bunnen av stolheisen.
Les mer om sykkelparken her

Nasjonalparkutsikten:
Av aktiviteter er det mye å velge mellom. Stolheisen går hver dag opp til Nasjonalparkutsikten, Geilos beste utsiktspunkt! Her får du informasjon om de to Nasjonalparkene som omkranser Geilo, samt Geilos status som Nasjonalparklandsby. Nasjonalparkutsikten er også et flott utgangspunkt for videre turer innover fjellet.

Sykkel- og vandring:
Geilo Sommerpark har også terrengsykler som passer utmerket til Rallarvegen og turer i nærområde. For de som liker å gå i fjellet er vi et godt utgangspunkt for fotturer i nasjonalparkene som omkranser Geilo. Les mer om sykkel her
Les mer om  vandring her

 

 

Annen informasjon:
I vår arena kan du også hygge deg med ulike gratis aktiviteter som kubbespill, lekepark for barna og slakk line.

Like ved siden av sommerparken ligger Vestlia Golfbane med 9 hull.

I kafeen kan du kjøpe kioskvarer og nyte en kopp kaffe eller velsmakende lunsjrett.