Main picture

Bestill din

opplevelse

Skipass >
0NOK
Skileie >
0NOK
Skiskole >
0NOK
Totalt:
0NOK

Sommerpark på Geilo

I Geilo Sommerpark har vi aktiviteter for hele familien, samt informasjon om aktiviteter andre steder på Geilo og omegn.

 

Åpningstider:

11:00 - 16:00 hver dag fra 20. juni til 16. august 2015, og hver lørdag og søndag fra og med 22. august til og med 27. september. I høstferien uke 40 og 41 har vi åpent hver dag fra kl 11:00-16:00.

Høydepark og Trollpark:

I hjertet av Geilo Sommerpark ligger Høydeparken. Med sele og karabinkrok kan du slenge deg og balansere fra tre til tre i forskjellige vanskelighetsgrader. Høydeparken har 31 ulike elementer alt fra trapeser, stiger, tunneler, tarzanslynger,klatrenett og andre spennende hindringer.

Ved siden av den store høydeparken, ligger Trollparken, en høydepark for de minste. Denne har egen barnesele der barnet hele tiden er koblet til vaieren og barna kan leke seg gjennom 12 ulike elementer.
Les mer om høydepark og Trollpark her

Downhillsykling:

En av våre mest populære aktiviteter i sommerparken! I Geilo Downhillpark finner du utfordrende og morsomme løyper som passer for både nybegynnere og viderekomne syklister. Vi har utleie av downhillsykkel og beskyttelse, samt sykkelverksted og butikk plassert ved bunnen av stolheisen.
Les mer om sykkelparken her

Downhillsykling for barn

I juli 2014 åpnet vi 2 nye løyper som er tilpasset barn i alder 5år +. Det er en skillsløype og en teknisk løype - perfekt for alle barn som synes det er gøy med sykling! Sykkel og beskyttelsesutstyr kan leies hos oss.
Heispass for barneområdet: Kr 50,- pr dag (ikke inkl. sykkelleie)

TRAMPOLINE

Hoppe høyt og akrobatikk på trampolinen, er noe barn syns er kjekt og vi har satt opp en stor trampoline i sommerparken som alle kan få prøve. Kr 50,- per barn.

Nasjonalparkutsikten:
Stolheisen går hver dag opp til Nasjonalparkutsikten, Geilos beste utsiktspunkt! Her får du informasjon om de to Nasjonalparkene som omkranser Geilo, samt Geilos status som Nasjonalparklandsby. Nasjonalparkutsikten er også et flott utgangspunkt for videre turer innover fjellet.

Sykkel- og vandring:
Geilo Sommerpark har også terrengsykler som passer utmerket til Rallarvegen og turer i nærområde. For de som liker å gå i fjellet er vi et godt utgangspunkt for fotturer i fjellene som omkranser Geilo.
Les mer om sykkel her
Les mer om  vandring her

Annen informasjon:
I vår arena kan du også hygge deg med ulike gratis aktiviteter som kubbespill, lekepark for barna og slakk line.

Like ved siden av sommerparken ligger Vestlia Golfbane med 9 hull.

I kafeen kan du kjøpe kioskvarer og nyte en kopp kaffe eller velsmakende lunsjrett.