Main picture

Bestill din

opplevelse

Skipass >
0NOK
Skileie >
0NOK
Skiskole >
0NOK
Pakke >
0NOK
Totalt:
0NOK

Om oss

Tidligere Geilolia AS og Geilo Taubane AS har fusjonert til Geilo Skisenter AS

Geilo Holiday - Geilo Skisenter AS er en helårsarena som utvikler og tilbyr opplevelser på en av Norges best besøkte fjelldestinasjoner.

Med både skisenter, sommerpark, arrangementer, aktiviteter, overnatting og servering kan vi skreddersy opplevelser for våre gjester.

Vår visjon:

Vi skaper glede og opplevelser

Våre verdier:
G – gi det lille ekstra
L – levende
E – engasjerte
D – dyktige
E – ekspansive

Velkommen til våre aktiviteter og overnattingstilbud - hele året!

 

Vår historie

Vestlia Stolheis åpnet lørdag 23. mars 1968. Heisen hadde 74 dobbeltstoler og en kapasitet på 600 personer per time. Heisturen tok 8 minutter.

Nåværende eiere familien Lorentzen kom inn på eiersiden i 1976.
Siden har det vært en kontinuerlig utvikling av heiser, nedfartsløyper og servicetilbud.

I 1977 startet Vestlia skisenter som første skianlegg i Norge å preparere nedfartsløypene hver dag. I 1980 kom snøkanonanlegget, som i mange år var Norges største. Den gang var kommentaren fra mange "Hva skal man med snøanlegg på fjellet i Norge?"

På første del av 80-tallet kom Trollklubben med barneheis, som har vært en viktig satsing for familieproduktet.

Rundt år 2000 ble det invistert i ny ekspressheis, flomlys og servicebygg. Dagens ekspressheis var klar til bruk ved sesongstart i 2001, og turen til toppen tar nå 3,5 minutter. Vår første terrengpark var klar i år 2000 og også den kontinuerlig utviklet til dagens tilbud.

Navneskifte
Høsten 2004 overtok våre eiere Bakkegaard Apartement. Med den overtagnelsen fikk Vestila også et produkt med beliggenhet i Geilo sentrum og det førte til at Vestlia ble til Geilolia.

Fusjonering
I 2012 fusjonerte Geilolia AS og Geilo Taubane AS til Geilo Skisenter AS. Det nye selskapet drifter skisenter, sommerpark, kafe, restaurant og overnatting i hytter og leiligheter. Geilo Skisenter AS tar også i mot arrangement som teambuilding, selskaper og klasserturer m.m.

Ny profil - Geilo Holiday
På nyåret 2014 endret Geilo Skisenter AS profil. Geilo Holiday er en helårsarena som utvikler og tilbyr opplevelser på en av Norges mest besøkte fjelldestinasjoner. Selskapet har ambisjoner om å utvide og vokse på nasjonale og internasjonale markeder.