Main picture

Bestill din

opplevelse

Skipass >
0NOK
Skileie >
0NOK
Skiskole >
0NOK
Totalt:
0NOK

Sommer&Høst

På Geilo kan du nyte en aktiv sommer og høst med hele familien.
Det finnes et bugnende aktivitetstilbud med blant annet: downhillsykling, høydepark, rideturer, spaopplevelser og fantastiske sykkel- og vandreturer som for eksempel Rallarveien og Sherpatrappa opp til Hallingskarvet.

Nasjonalparkopplevelse: På Geilo kan du også oppleve Nasjonalparker på nært hold. Hallingskarvet Nasjonalpark består av et stort sammenhengende fjellområde med særegne botner og daler og er lett tilgjengelig for friluftsliv hele året.
Ta trappene laget av sherpaer fra Nepal opp til Prestholtskaret! Les mer HER

Geilo er godkjent Nasjonalparklandsby som tar vare på gamle tradisjoner og de ressursene naturen byr på. Dette innebærer blant annet et solid tilbud av lokal tradisjonsmat. Midt i sentrum finner man også Geilojordet som er et idyllisk tun med gamle hus fra 1700 og 1800 tallet.

Ustedalsfjorden ligger idyllisk og praktisk plassert midt i Geilo. Her er samlingspunkt for golfentusiaster som kan kose seg på høyfjellsgolfbanen. Rundt fjorden ligger en natur- og kultursti tilrettelagt for sykling og fotturer; med rasteplasser, fiskeplasser og en fin badestrand.   
Ustedalsfjorden Rundt passerer Fekjo kulturminnepark og Tuftebrua. Tuftebura er bygt i samme tømmerkonstruksjon som den gamle freda brua fra 1884. Ca. 300 meter øst for Tuftebrua ligger Fekjo, et gravfelt fra vikingtiden fra 900-tallet. Det finnes mange kolgroper i området innerst ved Ustedalsfjorden.