Main picture

Bestill din

opplevelse

Skipass >
0NOK
Skileie >
0NOK
Skiskole >
0NOK
Totalt:
0NOK

Gjør deg klar til ny vintersesong!

Det er ingen tvil om at Geilo er en av Norges absolutt beste skidestinasjoner, med et unikt tilbud til både alpinister, jibbere, og snowboard entusiaster. Vi har parker og arenaer tilpasset alle ulike nivåer! I årets Skiguide 2014 fra Dagens Næringsliv ble Geilo kåret som 3. beste skidestinasjon, det er vi stolte av!

Litt mer informasjon om alpintilbudet på Geilo:

Hele 39 nedfarter finnes det å boltre seg i, med alt fra svarte løyper til barnebakker. Geilo er kjent som en familievennlig destinasjon og i de ulike skiarenaene finner du gode barneområder.

Skibakkene på Geilo er fordelt på 2 sider av sentrum, og man kan enkelt ta skibussen mellom de ulike stedene. Skibussen har flere avganger daglig. Du kan laste ned skibusstabellen her

I 2013 åpnet vi Tirilparken, som er blitt en av Norges beste terrengparker. Den ligger i Geilolia.  

NYHET! Vi åpner ny park i Havsdalen, Fjellparken, sesongen 2014/2015. Dette er et samarbeid med Geilo IL og det er investert i nytt snøkanon anlegg samt lysmastere. Målet er at denne parken skal kunne åpne allerede ved sesongstart i oktober/november. Vi utvider også Tirilparken og oppgraderer med flere nye elementer.

Geilo Skiheiser består av 3 selskap; Geilo Holiday, Kikutheisene og Slaatta Skisenter. Vi har et godt samarbeid og et felles mål om å bidra til gode skiopplevelser for våre gjester!

Se ekte skiglede her

For åpningstider, klikk her

Litt informasjon om Geilo Holiday sine områder:

Geiloheisen ligger nærmere sentrum og har tilsammen 8 heiser, som er tilknyttet hverandre. Her er det løyper for både nybegynnere og erfarne.

Flere heiser er knyttet sammen i Geiloheisen: 
Havsdalen - Rød, grønn og blå løype. Barneheis og terrengpark.
Geiloheisen - Blå, rød og svart løype.
Halsteinsgård - Blå, rød og svart løype.  

Havsdalen   Her er det blå og grønne løyper, samt en helt ny park, Fjellparken, som åpner sesongen 2014/15. Eget barneområde og barneheis. I Havsdalen finner du også en av Norges lengste og morsomste akebakker.

Geilolia ligger i Vestlia på Geilo, og har 4 skiheiser. Alt på ett sted - perfekt for familien!

Her er det blå, grønne, røde og svarte løyper og Tirilparken med grønn, blå, rød og svart linje der både jibbere og snowboardere kan boltre seg.

Trollklubben barneområde har barneheis og bakker tilpasset de yngste skiløperne. Her finner du også Trollklubben barnehage med barnepass.

Geilolia er også en ypperlig arena for arrangement og events.


Geilo Holiday har skiskole med privat- og gruppetimer, skishop med godt utvalg og Geilos største skiutleie. 

Hjertelig velkommen ekte skiglede for både store og små!