Main picture

Bestill din

opplevelse

Skipass >
0NOK
Skileie >
0NOK
Skiskole >
0NOK
Totalt:
0NOK

Gjør deg klar til ny vintersesong!

Det er ingen tvil om at Geilo er en av Norges absolutt beste skidestinasjoner, med et unikt tilbud til både alpinister, jibbere, og snowboard entusiaster. Vi har parker og arenaer tilpasset alle ulike nivåer!

Hele 39 nedfarter finnes det å boltre seg i, med alt fra svarte løyper til barnebakker. Geilo er kjent som en familievennlig destinasjon og i de ulike skiarenaene finner du gode barneområder.

Skibakkene på Geilo er fordelt på 2 sider av sentrum, og man kan enkelt ta skibussen mellom de ulike stedene. Skibussen har flere avganger daglig.

NYHET! Vi åpner ny park i Havsdalen, Fjellparken, sesongen 2014/2015. Dette er et samarbeid med Geilo IL og det er investert i nytt snøkanon anlegg samt lysmastere. Målet er at denne parken skal kunne åpne allerede ved sesongstart i oktober/november. Vi utvider også Tirilparken og oppgraderer med flere nye elementer.

Geilo Skiheiser består av 3 selskap; Geilo Skisenter (oss), Kikutheisene og Slaatta Skisenter. Vi har et godt samarbeid og et felles mål om å bidra til gode skiopplevelser for våre gjester!

Se ekte skiglede her

For åpningstider, klikk her

 

Litt informasjon om Geilo Skisenter sine områder:

Geilolia ligger plassert i Vestlia på Geilo, og har 4 skiheiser. Alt på ett sted - perfekt for familien!

Her er det blå, grønne, røde og svarte løyper og snøpark med grønn, blå, rød og svart linje der både jibbere og snowboardere kan boltre seg.

Trollklubben barneområde har barneheis og bakker tilpasset de yngste skiløperne. Her finner du også Trollklubben barnehage med barnepass.

Geilolia er også en ypperlig arena for arrangement og events.

Geiloheisen ligger nærmere sentrum og har tilsammen 8 heiser. Her er det løyper og park for både nybegynnere og erfarne.

Flere heiser er knyttet sammen i Geiloheisen: 
Havsdalen - Rød, grønn og blå løype. Barneheis og terrengpark.
Geiloheisen - Blå, rød og svart løype.
Halsteinsgård - Blå, rød og svart løype.  

Geilo Holiday har skiskole med privat- og gruppetimer, skishop med godt utvalg og Geilos største skiutleie. 

Hjertelig velkommen ekte skiglede for både store og små!