Main picture

Bestill din

opplevelse

Skipass >
0NOK
Skileie >
0NOK
Skiskole >
0NOK
Totalt:
0NOK

Velkommen til skieventyret Geilo

Det er ingen tvil om at Geilo er en av Norges absolutt beste skidestinasjoner, med et unikt tilbud til både alpinister, jibbere, og snowboard entusiaster. Vi har parker og arenaer tilpasset alle ulike nivåer!

Litt om alpintilbudet på Geilo:

Hele 39 nedfarter finnes det å boltre seg i, med alt fra svarte løyper til barnebakker. Geilo er kjent som en familievennlig destinasjon og i de ulike skiarenaene finner du gode barneområder. Du kan også bestille barnepass for de minste (0-8 år) i Trollklubben Barnehage i Geilolia.

Skibakkene på Geilo er fordelt på 2 sider av sentrum, og man kan enkelt ta skibussen mellom de ulike stedene. Skibussen har flere avganger daglig. Du kan laste ned skibusstabellen her

Litt om Geilo Holiday sine arenaer:

Geiloheisen ligger nærmere sentrum og har tilsammen 8 heiser, som er tilknyttet hverandre. Her er det løyper for både nybegynnere og erfarne.

Flere heiser er knyttet sammen i Geiloheisen: 
Havsdalen - Rød, grønn og blå løype. Barneheis og terrengpark.
Geiloheisen - Blå, rød og svart løype.
Halsteinsgård - Blå, rød og svart løype. 
Slaatta - Blå, rød, grønne og svart løype

Havsdalen   Her er det blå og grønne løyper, samt en helt ny park, Fjellparken, som åpnet sesongen 2014/15. Eget barneområde og barneheis. I Havsdalen finner du også en av Norges lengste og morsomste akebakker. Selftimer løype for de som ønsker å konkurrere på tid.

Geilolia ligger i Vestlia på Geilo, og har 4 skiheiser. Alt på ett sted - perfekt for familien! Heisene er er knyttet sammen med Kikutheisene og deres nedfarter.

Her er det blå, grønne, røde og svarte løyper og Tirilparken med grønn, blå, rød og svart linje der både jibbere og snowboardere kan boltre seg.

Trollklubben barneområde har barneheis og bakker tilpasset de yngste skiløperne. Her finner du også Trollklubben barnehage med barnepass.

Selftimer løype for de som vil konkurrere på tid.

Geilolia er også en ypperlig arena for arrangement og events.

Geilo Skiheiser består av 3 selskap; Geilo Holiday, Kikutheisene og Slaatta Skisenter. Vi har et godt samarbeid og et felles mål om å bidra til gode skiopplevelser for våre gjester!

Hjertelig velkommen ekte skiglede for både store og små!