Main picture

Bestill din

opplevelse

Skipass >
0NOK
Skileie >
0NOK
Skiskole >
0NOK
Totalt:
0NOK

Overnatting på Geilo

Vi tilbyr overnatting i hotell, hytter og leiligheter på Geilo.

Geilolia Hyttetun ligger rett ved siden av skisenteret i Geilolia og Geilo Sommerpark. Her finner du aktiviteter for store og små, året rundt!

Geilolia Ferieleiligheter ligger sentralt på Geilo med kort avstand til shopping og turløyper. På vinterstid stopper skibussen like ved og frakter deg gratis til alle skisenter. Om sommeren er det flotte fiske -og turmuligheter like ved.

Geiloholtet (Geilo Apartment) ligger sentralt på Geilo med kort avstand til shopping og turløyper. På vinterstid stopper skibussen like ved og frakter deg gratis til alle skisenter. Om sommeren er det flotte fiske -og turmuligheter like ved.

Sollitunet koselig tun med 3 familiehytter. Gangavstand til Geilo sentrum og til Geilolia Skisenter. Preparerte langrennsløyper rett utenfor hyttedøren. Geilo golfbane og Geilo Sommerpark er blant sommertilbudene rett ved hyttene.

Ustedalen Hotell & Resort ligger sentralt på Geilo med gangavstand fra sentrum og togstasjon. Hotellet har både hotellrom og leiligheter med selvhushold. God standard og uformell atmosfære.

Bardøla Høyfjellshotell ligger idyllisk til i Bardøla skogen, med kort vei til skisenteret i Havsdalen. Et koselig familiehotell med en lun atmosfære og hyggelig vertskap. Hotellet leier ut både hotellrom og hytter. Høy standard.

Vestlia Resort ligger rett ved skisenteret i Geilolia, og har både hotellrom og leiligheter med selvhushold. Et flott resort med mange aktivitetstilbud. Høy standard.  

Dr. Holms Hotel ligger med gangavstand til skibakker, togstasjon og sentrum. Et historisk og flott hotell med et godt aktivitetstilbud. Høy standard, og med hotellrom og utleiehus.

Havsdalsgrenda ligger midt i skibakken i Havsdalen. Flotte og velutstyrte leiligheter, og med tilgang til treningsrom, sauna, steambad og basseng, samt lounge og kaffebar. Ski in/out for både langrenn og alpint.

Hund er velkommen hos oss. Bare gi beskjed ved bestilling at du har med hund, og vi vil finne en passende hytte eller leilighet.

Vi har 23års aldersgrense for bestilling av overnatting. Bestiller må selv hente nøkler ved innsjekk.