Main picture

Bestill din

opplevelse

Skipass >
0NOK
Skileie >
0NOK
Skiskole >
0NOK
Totalt:
0NOK

Overnatting på Geilo

Vi tilbyr overnatting i hotell, hytter og leiligheter på Geilo.

Geilolia Hyttetun ligger rett ved siden av skisenteret i Geilolia og Geilo Sommerpark. Her finner du aktiviteter for store og små, året rundt!

Geilolia Ferieleiligheter ligger sentralt på Geilo med kort avstand til shopping og turløyper. På vinterstid stopper skibussen like ved og frakter deg gratis til alle skisenter. Om sommeren er det flotte fiske -og turmuligheter like ved.

Geiloholtet (Geilo Apartment) ligger sentralt på Geilo med kort avstand til shopping og turløyper. På vinterstid stopper skibussen like ved og frakter deg gratis til alle skisenter. Om sommeren er det flotte fiske -og turmuligheter like ved.

Sollitunet koselig tun med 3 familiehytter. Gangavstand til Geilo sentrum og til Geilolia Skisenter. Preparerte langrennsløyper rett utenfor hyttedøren. Geilo golfbane og Geilo Sommerpark er blant sommertilbudene rett ved hyttene.

Ustedalen Hotell & Resort ligger sentralt på Geilo med gangavstand fra sentrum og togstasjon. Hotellet har både hotellrom og leiligheter med selvhushold. God standard og uformell atmosfære.

Bardøla Høyfjellshotell ligger idyllisk til i Bardøla skogen, med kort vei til skisenteret i Havsdalen. Et koselig familiehotell med en lun atmosfære og hyggelig vertskap. Hotellet leier ut både hotellrom og hytter. Høy standard.

Vestlia Resort ligger rett ved skisenteret i Geilolia, og har både hotellrom og leiligheter med selvhushold. Et flott resort med mange aktivitetstilbud. Høy standard.  

Dr. Holms Hotel ligger med gangavstand til skibakker, togstasjon og sentrum. Et historisk og flott hotell med et godt aktivitetstilbud. Høy standard, og med hotellrom og utleiehus.

Hund er velkommen hos oss. Bare gi beskjed ved bestilling at du har med hund, og vi vil finne en passende hytte eller leilighet.

Vi har 23års aldersgrense for bestilling av overnatting. Bestiller må selv hente nøkler ved innsjekk.


 • Thumb

  Geilolia Hyttetun

  Gå til onlinebookingen
 • Thumb

  Geilolia Ferieleiligheter

  Gå til onlinebookingen
 • Thumb

  Geiloholtet

  Gå til onlinebookingen
 • Thumb

  Sollitunet

  Gå til onlinebookingen
 • Ustedalen Hotell & Resort

  Hotellet: På Ustedalen Hotell finner du dobbeltrom og enkeltrom i hyggelige omgivelser. De fleste rommene har dobbel seng og dobbel sovesovesofa. Flislagte bad med badekar eller dusj. Trenger du...
 • Thumb

  Bardøla Høyfjellshotell

  Vertskapet på Bardøla sørger for å gi deg som gjest et minneverdig opphold uansett anledning. Hotellet har per idag 125 hotellrom og 27 hytter, konferansefasiliteter, bar & restaurant, velværeavdel...
 • Thumb

  Vestlia Resort

  Vestlia Resort har et mangfoldig tilbud, med blant annet et lekkert spa & fitness senter - 1000 kvm for kropp og sjel, et stort familiebad (nytt fra desember 2014), bowlinghall (åpner januar 2015),...
 • Thumb

  Dr. Holms Hotel

  Dr Holms Hotel ligger praktfullt til i sentrum av fjellandsbyen på Geilo, ved inngangen til Hardangervidda. Området rundt tilbyr et mangfold av opplevelser som gir inspirasjon og styrke – både somm...
 • Bli utleier

  Fra og med 1. desember 2014 vil alle som eier hytte eller feriebolig i Hol Kommune kunne leie ut sin bolig gjennom Geilo Holiday. Det skal være enkelt å leie ut gjennom oss. Vi tar hånd om hele...
 • Resepsjon/Åpningstider

 • Priser 2014/15

 • Eier-innlogging